Dupa publicarea listei datornicilor in luna mai (situatii valabile la finele lunii martie), regele Mihai a dat in judecata ANAF- Directia Generala de Solutionare a Contestatiilor, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti si Administratia Sectorului 1 a Finantelor Publice.

Biroul de presa al Regelui Mihai I anunta, in 17 mai, ca datoriile Majestatii Sale la bugetul de stat, peste 4,1 milioane de lei, cuprinse in lista datornicilor publicata de ANAF, au fost contestate.

Pe lista anterioara, regele Mihai I aparea cu obligatii fiscale principale la bugetul de stat de 1.999.187 de lei si penalitati de 2.107.948 de lei, suma totala datorata statului ajungand la 4.107.135 de lei.

Citeste si:

Regele Mihai si-a achitat, insa, in mai multe transe datoriile respective catre stat si a disparut de pe actuala lista a datornicilor.

Robert Negoita ramane liderul listei datornicilor

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, conduce detasat topul persoanelor fizice cu datorii catre stat, cu 232 miloane de lei, valoarea datoriilor inregistrate de acesta din perioada in care avea afaceri de constructie si vanzare de locuinte reprezentand aproximativ jumatate din totalul restantelor inregistrate la stat de cei mai mari zece datornici persoane fizice.

Situatia lui Negoita este neschimbata fata de luna mai, cand ANAF a publicat informatii despre situatia datornicilor la finele lunii martie.

Sursa foto: Sursa Imagini: Agerpres