Bărbatul care a lovit cei doi copii în parcul din Hunedoara a fost arestat preventiv

Bărbatul care a agresat doi copii aflaţi într-un părculeţ din municipiul Hunedoara, unul dintre minori fiind trântit de pământ, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, el fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, potrivit Agerpres.

Hotărârea a fost luată de magistraţii Judecătoriei Hunedoara după ce bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinut de către poliţişti, imediat după comiterea faptelor.

"Tânărul a fost reţinut preventiv şi apoi prezentat magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, care au dispus, în baza materialului probatoriu, arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, tulburarea ordinii şi liniştii publice", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Bărbatul din municipiul Hunedoara a fost reţinut duminică după-amiază de poliţişti după ce a trântit de pământ un copil de 13 ani şi apoi a lovit un altul, în vârstă de opt ani, la un loc de joacă din localitate.

Băiatul de 13 ani a suferit o fractură la cap şi este internat la Secţia de neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

Citeste si:
O parcare cu bucluc: cât timp și-a căutat un bărbat mașina
O parcare cu bucluc: cât timp...

"Copilul este în stare stabilă. Nu-i este viaţa pusă în pericol, în acest moment. Este internat la Neurochirurgie pentru supraveghere şi tratament. El are un traumatism cranian cu o fractură la osul occipital, care nu necesită intervenţie chirurgicală", a explicat directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Copilul va rămâne în spital sub supraveghere medicală.

În paralel, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara şi Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Hunedoara au declanşat anchete sociale la domiciliile celor doi copii.

Pentru familia copilului de opt ani s-a dispus deja măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara. În ceea ce priveşte familia băiatului de 13 ani, va fi luată o decizie după ce se va încheia evaluarea făcută de echipele de asistenţi sociali.

Citeste si:
Ministrul Energiei: Nu vreau o soluție temporară, ci una pentru oameni
Ministrul Energiei: Nu vreau...

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri