Documentele mai arata ca Zuckerberg a cheltuit 700.000 dolari pe avioane private, la bordul carora si-a urcat alaturi de familie si prieteni. Suma include atat taxele pentru pasageri, cat si pretul combustibilului, al pilotilor si insotitorelor, dar si al „tratatiilor” servite la bord.

Totusi, Zuckerberg nu e cel mai bine platit om de la Facebook in 2011: Sheryl Sandberg, director de operatiuni al Facebook este prima. Aceasta avut un salariu de baza de 300.000 dolari, dar a primit si actiuni in valoare de peste 30 milioane dolari.

Fondatorul Facebook are o resedinta spectaculoasa in Silicon Valley, in valoare de peste 7 milioane dolari, formata din cinci dormitoare, cinci bai, o piscina si o veranda imensa.

Toate aceste sume reies din dosarul depus de Facebook pentru listarea la Bursa. Compania a dezvaluit ca intentioneaza sa puna pe piata titluri in valoare de aproximativ 5 miliarde dolari.

Dupa listarea la bursa, Zuckerberg va controla in nume propriu 28% din actiunile Facebook, participatie care, la valoarea de piata maxima estimata de analisti, l-ar plasa pe locul al patrulea in randul celor mai bogasi americani, cu o avere de cel putin 28 miliarde de dolari.

Citeste si:

In prezent, reteaua de socializare numara peste 845 milioane de utilizatori activi in intreaga lume.

Puteti accesa o galerie foto completa pe TMZ.com.

Foto cover: captura zimbio.com