Brandul romanesc de accesorii din piele pictate manual Lyria a lansat o linie de ateliere couture pentru cei care doresc sa-si creeze propriile produse fashion din piele.

Armina Popeanu, fondatoarea Lyria, povestea pentru wall-street.ro cum si-a vandut motorul pentru a incepe o afacere cu genti pictate. Patru ani mai tarziu, antreprenoarea si-a extins business-ul si a lansat prima colectie de pantofi pictati manual. Acum, Lyria lanseaza atelierele couture pentru cei care doresc sa-si creeze propriile produse fashion din piele.

O experienta Do-It-Yourself, care urmareste realizarea de produse unicat, personalizate, fiecare atelier de design de genti sau de accesorii achizitionat pana la 15 decembrie contribuie la demersul Arminei Popeanu de a promova moda in stil slow fashion, fiind disponibil exclusiv pe platforma de crowdfunding Startarium.

De la o simpla bucata de piele pana la o geanta ori un accesoriu special este doar un pas: atelierele couture Lyria sau kitul Do It Yourself @Home. Designerul Armina Popeanu a conceput aceste experiente in jurul ideii de fashion responsabil, dar si ca metoda de relaxare, realizarea pas cu pas a unui accesoriu din piele fiind o metoda inedita de deconectare.

"Fie ca alegi sa realizezi o geanta intr-un atelier, fie ca incerci kitul DIY @Home, atelierele Lyria presupun insusirea tehnicii de cusut a couturierilor francezi, astfel incat la final produci un obiect de marochinarie exclusivist, din materiale si finisaje premium, care este unic. Practic, in mai putin de 3 ore ai o geanta sau un accesoriu creat exclusiv de mainile tale, irepetabil si care te reprezinta poate chiar mai mult decat orice obiect de serie achizitionat", a explicat Armina Popeanu, designer si fondator al brandului Lyria.

Noua linie de experiente Lyria este disponibila momentan doar pe platforma de crowdfunding Startarium, in trei variante:

  • Kit-ul DIY @Home (de la 25 de euro) - inveti si primesti tot ce ai nevoie pentru a realiza un etui multifunctional din piele, acasa.
  • Atelier de accesorii (de la 55 de euro) - o experienta unisex, unde accentul cade pe relaxare, detasare si mai ales scoaterea la lumina a laturii creative, in timp ce realizezi un etui multifunctional, un breloc, un tag pentru bagaj, un suport pentru casti si nu numai. Poti veni singur/a sau insotita de prieteni/colegi.
  • Atelier couture de genti (de la 85 de euro) - o experienta de grup sau one-on-one pentru cei care vor sa realizeze o piesa de design unica. In doar 3 ore, din mainile tale iese o geanta care te reprezinta si pe care cu siguranta o vei purta cu mandrie.

Mai multe detalii despre experientele Lyria gasesti aici. Povestea Lyria a inceput in 2014, ca o extensie a pasiunii arhitectului Armina Popeanu pentru design si pictura. Este singurul brand premium de accesorii din piele naturala pictate manual si a inceput cu design si manufactura de genti. In 2018, brandul s-a extins cu o linie de incaltaminte, iar anul acesta, Lyria lanseaza primele ateliere Do it Yourself din Romania, ateliere de design in piele si marochinarie. Produsele Lyria au ajuns inclusiv la clienti din strainatate – SUA, Canada, Germania, Marea Britanie, Dubai fiind printre tarile unde sunt cel mai apreciate. Cei mai multi clienti (peste 50%) revin periodic pentru a-si intregi colectia de povesti pictate, media achizitiilor fiind de 3-5 produse pe an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri