Unghiile cu gel se bucură de multă popularitate de ceva ani încoace, atat printre femeile de afaceri cat si la repezentantele tuturor celorlalte domenii de activitate iar succesul lor cu siguranță va fi același ca și în prezent, pentru mult timp de acum înainte.

În special în contextul actual, un kit unghii gel este o investiție bună nu doar pentru perfecționarea ritualului de îngrijire personală, ci și pentru a căpăta un skill nou de care te poți folosi pentru rotunjirea veniturilor sau chiar începerea unei cariere de succes în domeniul frumuseții. De aceea, dacă nu deții încă unul, ai toate motivele pentru a te echipa cu un kit profesional pentru realizarea unghiilor cu gel care să conțină obligatoriu următoarele elemente:

10 Elemente pe care trebuie să le aibă orice kit complet pentru unghii cu gel

#1 Lampă UV

Nu poate fi vorba despre un kit pentru unghii cu gel fără o lampă UV. Aceasta ajută la uscarea rapidă a gelului aplicat și definitivează într-un mod profesional lucrarea. Cu o lampă performantă, timpul de uscare a gelului se poate reduce la doar 3-4 minute, iar cu cât dispozitivul este prevăzut cu mai multe tuburi, cu atât uscarea este mai eficientă.

#2 Pilă electrică

Pilele electrice au o gamă largă de funcții printre care se numără și eliminarea pielii moarte sau netezirea cuticulelor, dar și îndepărtarea gelului rămas de la ultima aplicare. Pila electrică este indispensabilă oricărui nail artist, simplificându-i munca atât la pregătirea unghiilor pentru aplicarea gelului, cât în procesul de reconstrucție.

#3 Pile pentru unghii

Chiar dacă include o pilă electrică profesională, un kit complet pentru unghii cu gel trebuie să cuprindă și pile obișnuite, care pot fi utilizate la finisarea lucrărilor. Ele se folosesc pentru uniformizare, dar și pentru a se obține acel luciu perfect, specific unghiilor cu gel.

#4 Pensule

Pensulele sunt uneltele cu ajutorul cărora poți da unghiilor tale cu gel forma dorită. De aceea, ele nu pot lipsi din niciun kit pentru unghiile cu gel. Însă trebuie să ai mare grijă cu ele, deoarece atât umezeala, cât și radiațiile lămpii UV pot duce la întărirea firelor lor și implicit la o degradare ireversibilă.

#5 Degresant

Pentru a rezista intact în timp, de la o aplicare la alta, gelul de unghii trebuie folosit doar pe suprafețe degresate în prealabil. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui degresant de unghii pe care îl poți folosi atât la pregătirea unghiilor naturale, cât și la curățarea pensulelor sau a spațiului de lucru.

#6 Nail art

Ce ar mai fi unghiile cu gel fără nail art? De la prafuri cu sclipici sau cu cristale delicate și până la șabloane de toate felurile, elementele de nail art și compozițiile create cu ele, sunt cele care fac diferența între amatori și profesioniști.

#7 Primer

Există și persoane care dezvoltă alergii la gelul pentru unghii și de aceea este mai bine să previi, decât să încerci să vindeci. Nu poți să știi dacă ai sau nu o astfel de alergie până nu e prea târziu și ca să te protejezi, este bine să folosești întotdeauna înainte de aplicarea gelului un primer profesional, de cea mai bună calitate.

#8 Gel

Există mai multe tipuri de gel, iar un kit complet trebuie să includă cel puțin un gel trifazic cu multiple utilizări și un gel de camuflaj. Dar există și geluri speciale pentru construcție, geluri de finisare, sau geluri de un alb imaculat pentru manichiura french în care poți investi pentru a-ți ușura munca.

#9 Oje permanente

Ojele permanente se pot folosi atât pe unghiile artificiale, cât și pe cele naturale! De aceea, le poți utiliza eficient, mai ales atunci când îți dorești o manichiură perfectă, care să reziste în timp, dar fără a-ți pune unghii false sau a aplica gel pe cele naturale. Ojele permanente rezistă cu atât mai mult cu cât calitatea lor este mai mare. De aceea, pentru un kit de unghii perfect, recomandarea noastră este să investești în cele mai bune!

#10 Deget practică

Nimeni nu s-a născut învățat și de aceea, ca să nu exersezi tehnica aplicării gelului direct pe propriile unghii, este bine să investești și într-un deget pentru practică. Chiar dacă nu implică riscuri pentru sănătate, tehnica modelării unghiilor cu gel nu este chiar simplă pentru începători și atunci, pentru rezultatele mult așteptate, exercițiul este esențial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri