Universum lansează conceptul Event Park, o serie de evenimente în aer liber, de tipul drive-in. Pe 16 și 17 mai vor avea loc primele seri de cinema. Locația de la Lagoo Snagov mai poate acomoda și alte tipuri de evenimente drive-in, precum: concerte, festivaluri, show-uri de stand-up comedy sau spectacole de teatru și orice tip de eveniment organizat outdoor.

Event Park a fost dezvoltat din dorința de a desfășura evenimente în condiții de maximă siguranță în situația actuală. Toate evenimentele organizate în Event Park vor fi desfășurate doar drive-in. Iar la anunțul autorităților privind relaxarea restricțiilor în acest sens spațiul se va transforma în spațiu verde pentru evenimente cu zone și corturi de relaxare în natură pentru fiecare grup de participanți.

Vezi și: Coronavirus | Ce spun organizatorii UNTOLD după ce au apărut informații ca festivalurile s-ar anula

”Ne vom asigura că toate măsurile de siguranță vor fi respectate pe tot parcursul evenimentelor. Ne dorim ca toți cei prezenți să se simtă în siguranță pe toată durata evenimentelor noastre, în timp ce se bucură de câteva ore de relaxare în afara locuinței”, a declarat Mihai Cima, Managing Partner, UNIVERSUM.

În cadrul primului eveniment vor rula două filme: de la orele 19:30 și de la orele 22:00, în locația de la Lagoo Snagov.

În spațiul verde dintre lacul și pădurea Snagov va fi montat un ecran led de mari dimensiuni (144mp) FULL HD cu rezoluție 4096 X 2304 pixeli, cu lungime de 16m și înălțime de 9m pentru vizionarea din autoturisme.

Citește și: Concerte drive-in, cu publicul în maşini - soluţia pentru evenimentele live pe vremea pandemiei de COVID-19

Se vor pune la dispoziție, pentru început, 150 de locuri pentru autoturisme, sonorizarea va fi realizată printr-un sistem audio FM, care va permite redarea sunetului la boxele mașinilor sau alte dispozitive, tocmai pentru ca toți participanții să se bucure de o experiență la cele mai înalte standarde.

Toți cei prezenți la serile de cinema vor avea din partea companiei răcoritoare și popcorn, în plus cei care doresc să servească prânzul sau cina, vor avea posibilitatea să-și comande online, iar aceasta va fi livrată în timpul filmului la geamul autoturismului.

Vezi și: Horia Szabo, hotelier: Trebuie să arătăm turiștilor români că știm să facem treabă ca afară

Biletele vor putea fi achiziționate în curând exclusiv online.

”Ne dorim ca aceste evenimente să facă parte din noua realitate cu care ne confruntăm cu toții, pentru că avem nevoie ca o parte a vieții noastre să treacă dincolo de mediul virtual. Event Park face ca această nouă realitate să fie accesibilă unui număr cât mai mare de oameni și în același timp într-un mediu natural, diferit de mediul urban.” a completat Mihai Cima.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri