Simona Halep a dezvăluit ce a făcut cu primii bani obținuți din tenis: "Nici mașină, nici casă scumpă"

Simona Halep (2 WTA) a vorbit despre factorul financiar din tenis și despre sacrificiile pe care trebuie să le facă un jucător de tenis aflat la începutul carierei. Constănțeanca a recunoscut că tenisul nu este un sport accesibil oricui și a oferit chiar exemplul personal, explicând ce a făcut cu prima sumă ceva mai consistentă obținută din acest sport.

"Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele„, a spus Simona Halep, scrie Digi Sport.

Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi

Sportiva a arătat cum a cheltuit primii bani

Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Asta înseamnă un antrenor bun, chiar dacă e străin şi costă mai mult. Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să îţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă", a declarat Halep, într-un dialog cu Andi Moisescu, la BT Talks.

Citește și Simona Halep: Mi-am dat seama că eu am fost în carantină în ultimii șase ani

Citeste si:
Studenții din Statele Unite organizau „petreceri Covid”
Studenții din Statele Unite...

Sursa foto: shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Nuntă în pandemie: Cum este și cât costă să te căsătorești în acestă vară
Setari Cookie-uri