Prima carte Kindle pentru copii publicata in limba romana

“Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram” - un roman semnat de Sinziana Popescu si ilustrat de Ciresica Litinschi - a devenit prima carte pentru copii publicata in limba romana pentru platforma Amazon Kindle.

Titlurile electronice in format Kindle sunt disponibile pe site-ul Amazon.com si, dupa achizitionare, pot fi citite concomitent de acelasi utilizator prin intermediul tuturor dispozitivelor si aplicatiilor sale ce pot afisa acest format - Kindle 2, Kindle DX, iPad, iPhone, iPod Touch, telefoanele Blackberry si cele bazate pe sistemul de operare Android, PC-uri sau Mac-uri.

Pretul cartii este de 3,99 dolari pentru achizitionarea in Statele Unite si ajunge in Romania la 6,89 dolari, cost ce include TVA si taxa de livrare wireless prin reteaua Whispernet.

Editura Mediamorphosis va continua sa faca disponibile pentru Kindle si restul titlurilor sale, inclusiv cel de-al doilea volum al seriei Andilandi, “Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie”, iar seria de carti color in limba engleza “Vintage books ~ restored”, este de asemenea disponibila pe Amazon.

Publicarea volumului si sub forma unei carti electronice reprezinta un prim pas prin care editura se apropie de cititorii de limba romana din strainatate.

“Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram”, primul volum al “Seriei Andilandi”, spune povestea unui baietel ce patrunde pe neasteptate in Celalalt Taram, lumea fantastica a personajelor mitologice romanesti, populata de Iele, Ursitoare, Sanziene, Zmei, Balauri, Solomonari, Blajini, Capcani, Uriasi, Cai Nazdravani si, bineinteles, de Andilandi, Pasarea Maiastra. Volumul a fost distins in anul 2009 cu Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti, sectiunea de literatura pentru copii si tineret.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri