Ce rol a avut Sergiu Nicolaescu in ultimul film in care a jucat

"Lupu", ultimul film in care Sergiu Nicolaescu a acceptat sa joace un rol cheie, sub bagheta altui regizor - Bogdan Mustata, va avea premiera in acest an, scrie Mediafax care citeaza stirileprotv.ro.

Pentru ca a iubit atat de mult filmul, Sergiu Nicolaescu a jucat pana in ultimele saptamani de viata. Ultima pelicula in care apare Sergiu Nicolaescu se numeste "Lupu" si va avea premiera anul acesta.

Drama "Lupu" este una dintre putinele pelicule in care Sergiu Nicolaescu a acceptat sa joace un rol cheie, sub bagheta altui regizor.

"Lupu" este lungmetrajul de debut al lui Bogdan Mustata, un regizor in varsta de 35 de ani, care l-a ales pe Sergiu Nicolaescu sa joace partitura unui batran intelept.

"Era foarte disciplinat si mult mai organizat decat noi. Practic, era primul inaintea tuturor pe platou. A fost o experienta de viata si de profesie pentru noi toti", spune Bogdan Mustata.

Filmul prezinta povestea lui Lupu, un adolescent singuratic, ce traieste intr-o lume imaginara, una creata de el ca sa-i fie pe plac. Sa raspunda dorintelor si emotiilor sale. O aduce in lumea lui pe Clara, fata pe care o iubeste. Atunci cand nu mai e sigur daca ea e reala sau imaginara, simte ca pierde controlul si vrea sa evadeze. Sergiu Nicolaescu joaca in film rolul unui batran din blocul in care locuieste Lupu.

Proiectul a fost selectionat in cadrul Atelierului Festivalului de la Cannes. Bogdan Mustata a facut filme de televiziune in Dubai si Vietnam si a castigat Ursul de Aur la Berlin pentru scurtmetrajul "O zi buna de plaja", in 2008.

Sursa foto: Contul de Facebook al filmului Ultimul Corupt din Romania


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri