Arhivele emisiunii "Saturday Night Live", care contin toate editiile acestui indragit program de televiziune difuzate in ultimii 38 de ani, au fost achizitionate de grupul Yahoo!, scrie Mediafax.

Compania Broadway Video, detinuta de Lorne Michaels, creatorul si producatorul emisiunii "Saturday Night Live" (SNL), si grupul Yahoo! au incheiat un contract care ofera "utilizatorilor Yahoo! acces exclusiv la intreaga arhiva de 38 de ani a continuturilor «SNL» ca si la inregistrari din actualul sezon al emisiunii", au anuntat partile.

Potrivit jurnalistilor de la site-ul vulture.com, nu se stie deocamdata daca intregul show "SNL" din actualul sezon va fi difuzat online pe site-urile grupului Yahoo!.

"Saturday Night Live" este un show saptamanal de divertisment, difuzat seara tarziu pe micile ecrane nord-americane, creat de Lorne Michaels si Dick Ebersol. Emisiunea a avut premiera pe postul NBC pe 11 octombrie 1975.

Intregul show consta intr-o suita de scenete care parodiaza politicieni sau aspecte din cultura americana contemporana, intrerupte de secvente muzicale, asigurate de artisti celebri. Intreaga emisiune se desfasoara live, iar distributia show-ului este asigurata de o echipa de artisti care apar in fiecare episod, de invitati speciali si de gazdele saptamanale ale emisiunii.

SNL a contribuit la lansarea carierelor unor actori de comedie renumiti, precum Dan Aykroyd, John Belushi, Chevy Chase, Jimmy Fallon, Will Ferrell, Tina Fey, Eddie Murphy, Bill Murray, Mike Myers si Adam Sandler.

In cele peste trei decenii de cand este difuzata, "Saturday Night Live" a primit numeroase trofee, inclusiv 21 Primetime Emmy Awards, un Peabody Award si trei premii din partea Sindicatului scenaristilor americani (Writers Guild of America).

Sursa foto: Contul de Facebook al Saturday Night Live

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Pe prima pagină a New York Times, numele celor care au murit din cauza Covid-19
Setari Cookie-uri