Links Associates se afiliaza la reteaua Edelman in Romania si Serbia

Compania de comunicare Links Associates a semnat un contract de afiliere pentru Romania si Serbia la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume.

Prin acest parteneriat Links Associates va avea acces la o retea globala cu 65 de birouri si peste 5.000 de angajati. “Am fost inspirata timp de 20 de ani de modelul Edelman de antreprenoriat si viziune in domeniul comunicarii. Compania pe care am creat-o acum sapte ani a adoptat aceeasi filosofie, aceea de a crea modele noi de comunicare”, a spus Corina Vintan, CEO Links Associates.

Links Associates, companie specializata in public affairs, relatii publice, management de evenimente si consultanta de business, are birouri in Bucuresti si Belgrad. Compania lucreaza cu clienti din industrii precum energie, telecom, farma, real estate, asigurari, retail, minerit, tutun, agricultura sau industrie grea.

Edelman detine si companii specializate: Edelman Berland (cercetare), Blue (Advertising), BioScience Communications (comunicare medicala) si Edelman Significa (Brazilia).

Citeste si:
Fosta jurnalista Oana Dobre conduce divizie online a Links Associates
Fosta jurnalista Oana Dobre...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri