Trupa Bon Jovi va concerta pe 21 iulie 2019 in Piata Constitutiei din Bucuresti, anunta organizatorii, scrie Agerpres.

"Pentru a doua oara in Romania, dupa 7 ani de la fulminantul si primul lor concert pe meleaguri autohtone, in fata a peste 60.000 de spectatori, ne face o deosebita placere sa va anuntam Bon Jovi, live, la Bucuresti pe data de 21 iulie 2019, in Piata Constitutiei", informeaza sursa citata.

Trupa va sosi la Bucuresti in formula: Jon Bon Jovi, voce si chitara, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, coproducatorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat in turneul din 2013.

Biletele pentru concert, care face parte din turneul "This House Is Not For Sale", s-au pus in vanzare inca de azi, de la ora 12:00 si sunt disponibile pe eventim.ro, cu preturi intre 230 de lei si 2445,65 de lei. Bilete la pret promotional de 190 lei (acces general) si 230 lei (peluza) sunt disponibile intr-un numar limitat. Dupa epuizarea acestora, biletele vor fi disponibile doar la pret intreg, precizeaza sursa citata.

Pe parcursul unei cariere stralucitoare, care se intinde mai bine de trei decenii de la formarea lor, in 1983, Bon Jovi si-a castigat locul printre regii rock-ului mondial.

Cu peste 130 de milioane de albume vandute in intreaga lume, un catalog extins de hit-uri si peste 2.800 de concerte realizate in 50 de tari, pentru mai mult de 35 de milioane de fani, Bon Jovi este o formatie extrem de ceruta si ascultata.

In aprilie 2018, dupa un sondaj public, care a atras peste un milion de voturi din partea fanilor, formatia a fost introdusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Concertul Bon Jovi din 21 iulie 2019 de la Bucuresti este un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.

Sursa foto: Aija Lehtonen/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri