Afterhills 2019 anunta oficial headlinerii pe parcursul celor doua weekenduri de festival si o noua promotie la bilete, Summer Sale, disponibila in perioada 10-24 iunie.

Din acest an, festivalul de muzica din Moldova se va desfasura in decursul a doua weekenduri, 23-25 august si 30- 1 septembrie.

  • Headlinerii primului weekend Afterhills 2019 sunt: Don Diablo, Rita Ora, Quintino, R3HAB, Sam Feldt (Live), CTC, Nane.
  • Headlinerii celui de-al doilea weekend Afterhills 2019 sunt : Faithless DJ Set, Fedde Le Grand, Gareth Emery, GusGus, Hugo Kant, Morcheeba, IPHAZE, Subcarpati, Suie Paparude.

Editia din acest an aduce pe scena peste 200 de artisti, show-uri live si workshopuri creative. „Este nevoie de multi sustinatori ca un eveniment sa ajunga pe harta marilor festivaluri din Europa si noi suntem pe drumul cel bun datorita lor. Ei sunt cei care ne-au determinat sa prelungim perioada festivalului si sa mutam toata distractia intr-o zona mult mai complexa. Vrem sa le oferim o adevarata experienta, asa cum merita. Cu artisti internationali, care au fost pe primul loc in topurile muzicale mondiale, natura si locuri de umbra, un camping super dotat, zone de chill ce le ofera o pauza de la cotidianul galagios si multe alte upgrade-uri fata de editiile trecute. Asadar, fiecare poate acum profita de Summer Sale si sa devina parte din fenomenul care este Afterhills”, declara Ovidiu Biber, cofondator Afterhills.

Promotie la bilete Afterhills 2019

Organizatorii Afterhills 2019 anunta o noua campanie pentru vanzarea biletelor pentru editia din acest an. Promotia Summer Sale le va permite fanilor festivalului din inima Moldovei sa-si asigure un final de vara plin de distractie.

Abonamentele Summer Sale sunt disponibile de pe 10 iunie pana pe 24 iunie, pe site-ul festivalului: www.afterhills.com la pretul de 270 lei in loc de 480 de lei pentru un singur weekend si 410 lei in loc de 720 pentru cele doua weekenduri de festival.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri