Idris Elba a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, actorul făcând anunțul pe contul său oficial de Twitter. Kristofer Hivju, actor cunoscut pentru rolul Tormund din Game of Thrones, a anunțat că și el a căzut victima COVID-19. Pe de altă parte, Tom Hanks, diagnosticat săptămâna trecută cu noul coronavirus, a părăsit spitalul și se află în carantină la domiciliu.

“În această dimineață am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, până acum nu am prezentat simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez", a scris artistul britanic pe Twitter. "Este ceva foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanțarea socială și la igienă. Trăim într-o lume divizată. E o tâmpenie, dar acum este momentul să fim solidari, acum este momentul să ne gândim și la ceilalți", scrie Idris Elba pe contul său de Twitter.

Idris Elba nu este singura vedetă diagnosticată cu noul coronavirus. Printre celebitățile infectate se numără și actorul norvegian Kristofer Hivju, cunoscut pentru rolul său Tormund din Game of Thrones. Actorul în vârstă de 41 de ani a anunțat pe contul său de Instagram că se simte bine și are doar simptome ușoare de răceală.

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health - I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on

Actorul american Tom Hanks a părăsit spitalul australian în care a fost internat după ce fusese testat pozitiv la coronavirus săptămâna trecută, dar soţia sa, Rita Wilson, rămâne internată, scrie AFP.

Tom Hanks se afla pe Gold Coast, în apropiere de Brisbane, pentru filmările producției despre Elvis Presley, în care joacă rolul managerului vedetei, colonelul Tom Parker. Producţia a fost suspendată după ce Hanks, în vârstă de 63 de ani, a confirmat joi vestea despre infectarea cu coronavirus.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri