Reteaua AdEvolution se completeaza cu site-urile www.arhimag.ro (home&deco), www.computergames.ro (divertisment/lifestyle), www.cinemarx.ro (divertisment/lifestyle), www.peteava.ro (divertisment / lifestyle), www.jocurigratuit.ro (divertisment/lifestyle), www.expertizacontabila.ro (business) si www.anuntul.ro (business).

AdEvolution a rulat, in primele sase luni ale anului, 482 de campanii pe cele 140 de site-uri din retea, cu o valoare neta de 2,3 milioane euro, potrivit datelor publicate pe pagina de web a companiei.

Pentru a nu creea confuzie in piata legat de spending-ul pe domeniile locale de activitate, AdEvolution sustine studiul IAB care va include si date exacte despre cat se cheltuieste, defalcat pe domenii.

Citeste si:

Agentia, creata in august 2006, are ca principali competitori retele precum Boom, Arbomedia, MediaProInteractive, Internet Corp., Realitatea Catavencu.

Piata de publicitate online s-ar putea situa pana la finele acestui an la o valoare cuprinsa intre 14 si 18 milioane de euro, conform estimarilor facute pentru Wall-Street de jucatorii din aceasta industrie.