Utilizatorul de 45 de ani face parte din generatia “Decreteilor “, a urmarit filmul american Dallas si si-a petrecut copilaria cu un televizor alb-negru, pick-up, magnetofon, telefon cu disc, iar primul contact cu onternetul l-a avut la 30-35 de ani.

El foloseste Google doar cand nu are de ales, are sub 200 de contacte in telefon, este inregistrat pe LinkedIn, utilizeaza Facebook si Twitter doar accidental si are retea wireless la birou.

Utilizatorul de 30 de ani face parte din generatia MTV, si-a petrecut adolescenta cu televizor color, un casetofon, walkman, si telefon cu taste, iar primul sau contact cu internetul a fost la 15-20 de ani.

Pentru acest tip de utlizator internetul este un mediu de lucru uzual, are intre 200 si 600 de contacte in telefon, are conturi active pe Facebook, Twitter, Linkedin, You Tube, chiar si Hi5.

Citeste si:

Utilizatorul de 15 ani este parte a generatiei iPod, s-a nascut intr-o familie dotata cu televizor cu 100 de canale si are Playstation, PC, CD, DVD, email to fax, telefon mobil.

Primul contact cu internetul l-a avut la 5-10 ani, iar mediul online este pentru el „un fel de electricitate”.

Are aproximativ 1.000 de contacte cumulate in telefon si in retelele sociale, dar nu le cunoaste „in persoana”. Are conturi pe Yahoo, Facebook, Twitter, Linkedin, Hi5, YouTube si cauta wireless oriunde.