Citeste aici care sunt cele mai interesante subiecte de business tratate de bloggeri astazi.

Businessday scrie despre problema concediului de maternitate adaugand ca anormalitatea devine normalitate in conditiile in care problema demografica cu care se confrunta Romania ar trebui sa ii determine pe guvernanti sa incurajeze, nu sa descurajeze natalitatea.

Dan Popa scrie ca ideea propusa de fostul fotbalist francez Eric Cantona de a provoca falimentul sistemului bancar in 7 decembrie prin retragerea depozitelor bancare a ramas la” stadiul de simpla debilitate”.

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private incearca sa lase la o parte imaginea invechita despre institutiile statului si iese intre oameni, intre tineri, explicandu-le acestora intr-un seminar de educatie financiara de ce trebuie sa isi aleaga o pensie privata, scrie Razvan Pascu.
Seminarul de informare si educatie financiara are loc miercuri, 08 decembrie 2010, ora 12.00, in sala Amfiteatru 3, corp B, etajul 3, din sediul Universitatii Hyperion din Bucuresti. Astfel de sesiuni au mai avut loc si in ASE sau Politehnica.

Pe Dealbook.ro puteti citi despre tranzactiile anului 2010 si despre ce estimeaza specialistii pentru 2011, in contextul in care doua noi fonduri finantate de European Investment Fund, fiecare valorand 25 milioane de euro, vor cauta oportunitati de investitii.

Victor Kapra scrie despre succesul pe care il au telefoanele care ruleaza pe platforma Android facand referire totodata la un studiu realizat de companie de cercetare Gartner despre sistemele de operare folosite de cei mai mari producatori de telefonie la nivel mondial.

De cat trafic aveti nevoie pe blog pentru a castiga bani ori pentru a fi vizibil puteti afla de la Bobby Voicu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"