Media de varsta a utilizatorilor s-a redus de la 23 de ani la 22 de ani de cand Facebook a atins 500 de milioane de useri in iulie 2010. Conform site-ului pe reteaua sociala americana au fost bifate 1,13 mii de miliarde de “Like-uri” din februarie 2009.

“Daca cititi asta, multumesc pentru ca ne-ati oferit onoarea mie si micii mele echipe de a va servi”, a scris Zuckerberg intr-un anunt. “A ajuta un miliard de oameni sa stea conectati este extraordinar si de departe lucrul de care sunt cel mai mandru in viata mea. Sunt decis sa muncesc pentru a face din Facebook un serviciu din ce in ce mai bun pentru voi si sper ca impreuna, intr-o zi, sa putem conecta toata lumea”.

Facebook are in prezent 219 miliarde de fotografii uploadate. Numarandu-le si pe cele care au fost sterse, pe reteaua sociala au fost incarcate 265 de miliarde de fotografii din toamna lui 2005.

Citeste si:

Au fost rulate 62,6 milioane de melodii de un numar de 22 miliarde de ori.

In Romania sunt in prezent putin peste 5 milioane de utilizatori inscrisi pe Facebook. Compania a anuntat ca va incepe in curand sa taxeze utilizatorii care doresc ca posturilor lor sa fie mai vizibile.