Evenimentul care transforma Bucurestiul in capitala internetului din Europa Centrala si de Est pentru doua zile are din nou o zi dedicata creativitatii si campaniilor virale spectaculoase.

Mai multe agentii celebre vor veni pe scena ICEEfest sa prezinte culisele unor campanii care aduna zeci de milioane de vizualizari online.

SID LEE – agentia care de 15 ani se ocupa printre altele de campaniile de comunicare ale Cirque du Soleil - realizeaza campanii care exced cu mult granitele Internetului dar care folosesc forta virala pentru a atinge cat mai multi oameni.

Iata cateva exemple: https://www.youtube.com/watch?v=wC8NXbXEorc

Suedezii de la Akestam Holst vin la ICEEfest sa demonstreze ca nu doar creativii americani sau din Marea Britanie pot face campanii globale cu impact major.

Citeste si:
Ziua a doua din Retail Arena: livrari, automatizari si omnicanal
Ziua a doua de Retail Arena:...

Ei au avut idei precum publicitate outdoor care se transforma digital cand metroul trece pe langa ea http://vimeo.com/87648696 pana la idei nebune cum ar fi deturnarea unei parade gay in interesul unui lant de magazine din Stockholm http://vimeo.com/85530587 sau chiar transformarea unui om in difuzor viu http://vimeo.com/19933145

Cei de la ACHTUNG! – castigatori ai Webby Awards – vor prezenta ingredientele prin care vizitatorii online pot participa live si extrem de interactiv intr-o cursa reala in urma careia pot castiga masina care alearga pe pista dar si multe alte exemple si idei care forteaza imaginatia http://vimeo.com/73795922

Lor li se vor adauga agentii globale majore precum DigitasLBI care se afla in spatele unor campanii celebre ale eBay, Delta Airlines, Coca Cola sau American Express http://www.digitaslbi.com/case-studies/

Pentru prima data la un eveniment in Romania vine cu prezentari si agentia de creatie a Google, ZOO, care creaza idei exclusiv pentru site-urile gigantului industriei online.

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie si se va desfasura la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, in 12 si 13 iunie.

Citeste si:
Eurosport anunta lansarea noului website eurosport.ro
Eurosport anunta lansarea...

Cu mai putin de doua saptamani pana la festival, ultimele bilete disponibile se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.ICEEfest.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
(P)In ce domenii isi pot gasi un job candidatii din orasele mari?