„Transportul copiilor prin oras este dificil pentru multe persoane si foarte multi parinti se bazeaza pe masina personala pentru a se deplasa. Acum, cu noul serviciu uberFAMILY, acest lucru devine mult mai simplu pentru familiile cu copii mici”, conform oficialilor companiei.

Fiecare scaun de copil folosit pe platforma uberFAMILY detine certificare RCE R44/04 si fiecare sofer stie cum sa instaleze corect scaunul pus la dispozitie pasagerilor. Un membru al echipei locale Uber a verificat personal fiecare scaun. In plus, s-a folosit o verificare aditionala prin consultarea listei ADAC de teste efectuate pe diverse scaune de copii.

Mai multe informatii despre siguranta copiilor in masina sunt disponibile pe urbankid.ro, site de parenting pozitiv. „Avem si o surpriza pentru micii pasageri - pentru ca fiecare calatorie cu Uber sa fie cat mai placuta, masinile cu scaun pentru copil sunt dotate cu carti pentru cei mici de la Editura Litera Mica”, spune Nicoleta Schroeder, general manager Uber Romania.

Citeste si:

O taxa în plus de 7 lei se va adauga la tariful cursei.

Oficialul companiei nu a declarat cate astfel de masini sunt disponibile in Bucuresti si care sunt timpii de asteptare medii pentru o masina echipata cu scaun pentru copil.