Netflix, cea mai mare retea de televiziune online la nivel global, a lansat astazi interfata de utilizare pentru Romania, impreuna cu subtitrari si dublaje in limba romana pentru mii de ore de seriale si filme, inclusiv pentru apreciatele programe originale Netflix. Oficialii companiei nu au oferit exemple de seriale si filme dublate in romana, cel mai probabil acestea urmand a fi introduse treptat.

Noi seriale si filme originale Netflix devin disponibile simultan in intreaga lume, toate episoadele putand fi vizionate imediat.

„Suntem incantati sa putem oferi continut Netflix in limba romana, pentru ca abonatii sa se bucure de o mare varietate de seriale si filme: seriale originale Netflix populare in toata lumea, animeuri, continut adresat copiilor, programe de comedie si nu numai”, a declarat Jonathan Friedland, director de comunicare la Netflix. „Romania stie ce inseamna divertismentul de calitate, iar acum vizionarea programelor favorite pe Netflix este si mai usoara, fiind posibila oricand, oriunde si pe orice dispozitiv conectat la internet, simultan cu restul lumii.”

Pe langa localizarea in limba romana, abonatii vor avea acces la seriale si filme exclusive in format 4K Ultra HD si HDR. Printre filmele originale Netflix disponibile in curand se numara War Machine, cu Brad Pitt si Sir Ben Kingsley, Okja, cu Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton si Paul Dano si Bright, cu Will Smith si Joel Edgerton. In ce priveste serialele originale Netflix distinse cu premii, compania mentioneaza Orange is the New Black si The Crown, dar si seriale-fenomen la nivel mondial cum sunt Cele treisprezece motive si Fetele Gilmore. Serviciul ofera si seriale americane de referinta, printre care Costume, Arcasul, Dexter, Gossip Girl, Breaking Bad, Stapanul inelelor, Razboiul stelelor si Uimitorul Om-Paianjen.

Netflix ofera divertisment de calitate cu multe titluri disponibile la rezolutie HD si sunet surround Dolby Digital Plus 5.1. Tehnologiile avansate pentru recomandari, cu pana la cinci profiluri de utilizator, ajuta abonatii sa descopere divertismentul preferat.

In cazul utilizatorilor de dispozitive mobile, Netflix ofera posibilitatea de control al tipului de trafic pentru o mai buna gestionare a cantitatii de date utilizate la difuzarea prin retelele de telefonie mobila, largind paleta de optiuni atat pentru abonamente cu trafic de date nelimitat, cat si pentru abonamente mai restrictive. Pe site-ul fast.com, abonatii pot vedea cat de rapida este conexiunea la internet, indiferent daca folosesc una mobile sau una fixa in banda larga. In plus, cu ajutorul aplicatiei, clientii pot afla mai multe detalii mai multe detalii si pot alege daca folosesc traficul din abonamentul de date sau retelele wireless.

Netflix poate fi accesat pe mai mult de 1.000 de dispozitive conectate la internet, iar abonatii din Romania pot testa gratuit serviciul timp de o luna dupa ce se inscriu pe www.netflix.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri