Chis, Broker Cluj: Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca o firma in care investisem poate sa scada cu 90%

In 2007 cu oricine vorbeai pe strada era milionar si toti aveau o bunica cu un teren evaluat la cine stie ce sume, toata lumea avea cate ceva, a afirmat pentru wall-street.ro, Grigore Chis, directorul Broker Cluj si unul dintre cei mai experimentati brokeri de pe bursa romaneasca.

"In 2007 cu oricine vorbeai pe strada era milionar. Toti aveau o bunica cu un teren evaluat la cine stie ce sume, toata lumea avea cate ceva. Cand a venit criza nici nu am realizat acest lucru. Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca o firma listata in care invesitsem poate sa scada cu 90% sau sa intre in insolventa, sau in faliment”.

Intrebat ce facea in zilele de dupa falimentul Lehman Brothers, cand piata romaneasca scadea zilnic cu 15%, iar tranzactionarea era intrerupta, Chis spunea ca venea la munca si inchidea calculatorul.

“Ce puteai sa faci? Toata lumea vroia sa vanda si nimeni nu cumpara. Cine sa intre la cumparare cand noi nu avem tranzatii in lipsa?”.

Afla mai multe din textul: La pranz cu brokerul Grigore Chis: De la tranzactii cu banii de nunta, la sefia singurei case de brokeraj listata pe Bursa

Citeste si:
Un fond care se bazează pe ”foamea” de chirii a românilor va fi...
Premieră: Un fond care se...


Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri