Noul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat, dupa preluarea portofoliului, ca in institutia pe care o va conduce este foarte mult de lucru si isi propune sa reduca "risipa" atat din punct de vedere al resurselor materiale, cat si umane.

"Vom incepe incercand sa reducem risipa in acest minister si ma refer atat la resursele materiale, cat si la cele umane. Cu acest rezultat, probabil ca vom deveni mai competitivi in ceea ce facem, in intreaga activitate a ministerului. Fiind mai competitivi, la un moment dat s-ar putea sa devenim si performanti si sa putem concura cu serviciile si produsele noastre de-a devaratelea in ceea ce se intampla in Europa", a declarat joi oficialul intr-o scurta declaratie de presa la sediul Ministerului Transporturilor, dupa preluarea portofoliului, potrivit Mediafax.

Rus a aratat ca va avea nevoie de putin timp pentru a-si da seama ce are de facut, "mai bine eventual decat pana acum". Noul ministru al Transporturilor a declarat ca in acest minister este foarte mult de lucru, ca va incerca sa inteleaga care sunt problemele si sa identifice solutiile. La finalul declaratiei de presa, de cateva minute, el nu a acceptat intrebari din partea jurnalistilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri