Transferul contributiilor de la angajator la angajat se va face prin ordonanta de urgenta, in sedinta de Guvern de miercuri.

Prim-ministrul Mihai Tudose a confirmat ca miercuri va avea loc sedinta de Guvern, iar modificarile Codului Fiscal, inclusiv transferul contributiilor de la angajator la angajat, vor fi facute prin OUG, potrivit Agerpres.

Intrebat daca vor fi trecute contributiile de la angajat la angajator, premierul Mihai Tudose a raspuns: "Da". Intrebat apoi daca transferul va fi facut prin Ordonanta de urgenta, seful Guvernului a spus: "Da, prin ordonanta".

Tudose a anuntat aceasta decizie dupa intalnirile de ieri si de azi cu Liviu Dragnea, principalul promotor al masurii.

Anterior, primarul Robert Negoita a declarat ca, "in principiu”, OUG privind modificarea Codului fiscal va intra miercuri in sedinta de Guvern. El confirma astfel spusele ministrului de Finante, Ionut Misa, care spunea, luni, ca OUG privind „revolutia fiscala” are toate avizele necesare si ca poate intra miercuri in sedinta de Guvern.

Citeste si: Primarii, mai tari decat oamenii de afaceri: ar putea determina Guvernul sa se razgandeasca in privinta modificarilor fiscale

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri