Presedintele fondator al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, sustine conceptul de "familie biblica" si recomanda romanilor sa sustina, la referendumul din 6 si 7 octombrie, familia traditionala, scrie Agerpres.

El a declarat, sambata, la finalul Comitetului Executiv National al UNPR, care s-a desfasurat la Iasi, ca formatiunea politica pe care o reprezinta propune o guvernare orientata spre familie.

"UNPR crede in conceptul de familia biblica, familia construita pe convietuirea dintre un barbat si o femeie si care are ca temelie a vietii casatoria dintre acestia. Noi sprijinim familia traditionala si lucram, cu specialistii din partid, la crearea unor programe care sa sprijine familiile si sa conduca la cresterea natalitatii. De altfel, una din cele cinci teme care alcatuiesc Programul National al UNPR, intitulat "Siguranta si Prosperitate pentru Romania", este renasterea nationala. Renasterea nationala este strans legata de valorile familiei. Familia trebuie sa fie in centrul tuturor preocuparilor clasei politice. Ceea ce propunem noi este guvernarea orientata spre familie, astfel incat aceasta sa fie principalul beneficiar al politicilor guvernamentale, in toate domeniile administrate public", a afirmat Oprea.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Moartea politistului Bogdan Gigina: poate incepe judecata pe fond