ANI verifica suspiciunile privind posibilul conflict de interese legate de imprumuturile Rovanei Plumb

Agentia Nationala de Integritate verifica averea Rovanei Plumb si suspiciunile legate de un potential conflict de interese privind imprumuturile primite de la Elena Loghin si Ion Neculaescu.

Verificarile privind averea Rovanei Plumb ar fi fost declansate de ANI inainte de scandalul din Parlamentul European privind desemnarea acesteia drept comisar european pentru Transporturi in Comisia Ursula Von Der Leyen, potrivit surselor citate, scrie G4Media.

Rovana Plumb a transmis azi Comisiei juridice a Parlamentului European (JURI) ca si-a platit datoria de 800.000 de lei pe care o avea catre Elena Loghin, bani luati pentru a sponsoriza PSD la alegerile europarlamentare, oferindu-i creditorului doua apartamente pe care le avea in proprietate, potrivit unei scrisori transmise Comisiei si obtinute de G4Media.ro.

”I-am oferit creditoarei (persoana fizica) doua apartamente pe care le detin in Romania, care au fost trecute in declaratia de avere, si pe care aceasta le-a acceptat ca o rambursare imediata, integrala si finala a imprumutului pe care mi l-a acordat. Prin urmare, datoria care a generat ingrijorarile voastre nu mai exista”, le-a scris Plumb europarlamentarilor din JURI.

Citeste si:
Bogații cumpără mai multe bijuterii în timpul pandemiei
Bogații gândesc diferit. De...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri