Florin Cîțu: Guvernul a aprobat banii pentru mineri

Guvernul a adoptat o serie de acte normative în ședința din 24 februarie. Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat că unul din documentele aprobate stabilește că minerii își vor primi sumele restante din 2020.

Minerii care au protestat în Valea Jiului vor primi suma de 11 milioane de lei, cuatum care reprezintă sporurile și tichetele pe care nu le-au primit în 2020.

Premierul a menționat că Ministerul Finanțelor a adoptat o Ordonanță de Urgență prin care lămurește o serie de acte normative, care nu puteau fi implementate, deoarece nu erau clar explicate.

Nu în ultimul rând, a fost adoptată ordonanța de urgență prin care România donează 20.000 de doze de vaccin anti-COVID Republicii Moldova.

Citeste si:
Cîțu: Românii au înțeles că singura soluție de a ieși din pandemie...
Cîțu: Românii au înțeles că...
Sursa foto: Facebook/Guvernul României
Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri