Sediul Carestream Health din Bucuresti are o suprafata 1.250 mp si este amplasat in cladirea a patra din complexul de birouri West Gate, dezvoltat de Genesis Development in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei.

Compania Jones Lang LaSalle, unul din principalii jucatori din piata de consultata imobiliara, a reprezentat exclusiv Carestream, de la procesul de inchiriere pana la amenajarea si darea in functiune a sediului. Procesul de alegere a sediului si inchiriere a fost condus de Lori Collin (foto), sefa departamentului de reprezentare a chiriasilor in cadrul Jones Lang LaSalle.

Jones Lang LaSalle reprezinta Carestream la nivel global, in SUA si EMEA. [Citeste si Ce birouri vor companiile nou-intrate pe piata]

Citeste si:

Liviu Tudor, dezvoltorul parcului de afaceri West Gate, intentioneaza sa livreze in total 125.000 mp de spatii de birouri intr-un concept multifunctional, care include 9 cladiri de birouri in forma de “H”, un hotel, o galerie comerciala, un centru de fitness si spa, un complex rezidential si un teren de tenis.

In prezent, primele trei cladiri de birouri sunt complet inchiriate, iar cladirea a patra, cu o suprafata inchiriabila de 15.400 mp, va fi finalizata in aceasta vara. Lucrarile de constructie pentru a 5-a cladire de birouri sunt in derulare, fiind programata pentru livrare in decembrie 2012.