Immofinanz, cel mai mare investitor imobiliar din Romania, a inregistrat in primul trimestru fiscal venituri din chirii de 11,9 mil. euro, in crestere fata de aceeasi perioada a anului precedent.


Astfel, in perioada 1 mai-31 iulie, Immofinanz a inregistrat venituri din chirii mai mari cu circa 1 mil. euro, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Birourile aduc cele mai mari venituri din inchirieri, desi valorile sunt in usoara scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut. In schimb pe zona de retail si logistic, veniturile sunt in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Rezultatele operatiunilor din Romania au inregistrat o usoara scadere, de la 7,7 milioane de euro, la 7,1 milioane euro.

Proprietatile Immofinanz Group in Romania reprezinta 9,9% din portofoliul total al companiei. Grupul detine in Romania 88 de proprietati (18 investitii finalizate, 60 de proiecte in curs de analiza si 10 in curs de dezvoltare), cu o valoare de peste 1 mld. euro.

Portofoliul curent de investitii este constituit din noua cladiri de birouri (12,9% din totalul portofoliului de cladiri de birouri), 6 proprietati in zona de retail (9,7% din intregul portofoliu de retail) si 3 centre logistice (2,8% din intregul portofoliu de logistica).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si