Etajul 15 al cladirii CDG Plaza a fost inchiriat de Tenaris, intr-o tranzactie consiliata de The Advisers/Knight Frank. Tenaris este a treia companie care a anuntat ca isi muta birourile in cladirea de la Aviatorilor in ultimele luni, dupa ce bancile Raiffeisen si UniCredit parasesc/au parasit spatiile.
Tenaris are activitati in productia si furnizarea de produse tubulare si servicii utilizate in activitatile de foraj, exploatare si productie a petrolului si a gazelor, industria energetica si petrochimica, precum si in aplicatii specializate din domeniul auto-moto si industrial. Compania detine in Romania unitati de productie la Zalau, Calarasi si Campina, un centru de servicii in Ploiesti precum si birouri comerciale in Bucuresti.

Compania Tenaris isi muta sediul in cladirea de birouri Charles de Gaulle Plaza, inchiriind 1.000 mp la etajul al 15-lea, a anuntat The Advisers/Knight Frank, agentul exclusiv al Charles de Gaulle Plaza.

Charles de Gaulle Plaza este administrata de GLL Real Estate Partners GmbH (GLL). Cladirea avea in urma cu cateva luni circa 12.000 mp disponibili ca urmare a relocarii UniCredit Tiriac Bank si a iminentei plecari a Raiffeisen Bank, care si-a anuntat mutarea in Sky Tower.

Mai bine de jumatate din acesti 12.000 mp au fost deja inchiriati.

Cea mai noua tranzactie, mutarea Tenaris, care presupune si consolidarea operatiunilor companiei intr-un singur birou, fata de trei in prezent, se adauga altor doua tranzactii incheiate in cladire pana acum de The Advisers/Knight Frank, de la mandatarea sa ca agent exclusiv in urma cu 5 luni.

Generali si Lafarge sunt alte doua companii multinationale care au anuntat recent relocarea in Charles de Gaulle Plaza, ocupand aproximativ 4.000 mp, respectiv 2.000 mp.

Similar altor situatii intalnite pe piata, tranzactia intermediata de The Advisers / Knight Frank pentru Tenaris reprezinta totodata si o consolidare, pe un singur etaj, a tuturor activitatilor desfasurate in birourile sale din Bucuresti, fata de trei in prezent.

Relocarea companiei Tenaris se desfasoara in luna aprilie a acestui an.

In cladirea de birouri de la Aviatorilor si compania Regus ar vrea sa deschida birouri.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri