In primele trei trimestre din 2013, in Bucuresti s-au realizat tranzactii de birouri (incluzand atat renegocieri/reinnoiri de contracte, cat si relocari de sedii), cu un volum total de 208.919 mp, ceea ce reprezinta cu aproximativ 25% mai mult decat in aceeasi perioada din 2012, potrivit Esop Consulting.

Trimestrul al treilea din 2013 s-a remarcat printr-o dinamica accelerata a unor tranzactii strategice si atent monitorizate de consultantii si dezvoltatorii imobiliari: tranzactiile de expansiune a companiilor existente in piata si a celor de intrare a unor companii noi in piata.

Contractele noi au inregistrat in trimestrul al treilea un total de 19.599 mp inchiriati, mai mult cu 39% decat cele doua trimestre anterioare, cumulat.

„Daca in primul trimestru din 2013 am avut un volum total de 7.963 mp de tranzactii de tip New Demand si in trimestrul II un volum de 6.136 mp, in trimestrul III acesta a urcat vertiginos la 19.599 mp, mai mult decat o dublare fata de primul trimestru si de trei ori mai mult decat in al doilea trimestru”, declara Alexandru Petrescu, managing partner al Esop Consulting/Corfac International.

Si fata de aceeasi perioada a anului trecut al treilea trimestru din 2013 este mai bun pe acest segment al tranzactiilor, cresterea depasind 49%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri