Ambasada Olandei isi va muta sediul in prima jumatate a anului viitor de pe Alea Alexandru in Hermes Business Campus, cladire situata pe bulevardul Dimitrie Pompeiu.

Noul sediu al Ambasadei va ocupa 700 mp in Hermes Business Campus, proiect dezvoltat de Atenor Group pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu in Bucuresti. Ambasada Olandei se va muta in prima faza a proiectului, o cladire de 18.000 mp inchiriabili, care va fi livrata in prima jumatate a anului 2014.

Relocarea Ambasadei Olandei in Hermes Business Campus a fost intermediata de The Advisers/Knight Frank in parteneriat cu Management Services Bliss/Bliss Imobiliare, reprezentat de Isfahan Doekhie.

„Ambasadele si corpurile diplomatice sunt un profil de client aparte, cu nevoi specifice, care se regaseau pana de curand in vile istorice, insa tendinta pe piata de birouri este de a migra in cladiri de ultima generatie. Un astfel de proiect cu specificatii tehnice superioare si standarde inalte este Hermes Business Campus, situat in zona de business Dimitrie Pompeiu, submarket in care rata de neocupare a scazut de la 11% in 2012 la 5% in prima jumatate a anului 2013”, a declarat Mihai Paduroiu, senior consultant office division The Advisers / Knight Frank.

Dezvoltatorul imobiliar Atenor Group detine un portofoliu diversificat de proiecte, totalizand aproximativ 500.000 mp si isi concentreaza activitatea in Belgia, Marele Ducat de Luxemburg si Ungaria. Desi detine un portofoliu impresionant in aceste tari, Hermes Business Campus este primul proiect al dezvoltatorului in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri