Noul sediu al Ambasadei va ocupa 700 mp in Hermes Business Campus, proiect dezvoltat de Atenor Group pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu in Bucuresti. Ambasada Olandei se va muta in prima faza a proiectului, o cladire de 18.000 mp inchiriabili, care va fi livrata in prima jumatate a anului 2014.

Relocarea Ambasadei Olandei in Hermes Business Campus a fost intermediata de The Advisers/Knight Frank in parteneriat cu Management Services Bliss/Bliss Imobiliare, reprezentat de Isfahan Doekhie.

„Ambasadele si corpurile diplomatice sunt un profil de client aparte, cu nevoi specifice, care se regaseau pana de curand in vile istorice, insa tendinta pe piata de birouri este de a migra in cladiri de ultima generatie. Un astfel de proiect cu specificatii tehnice superioare si standarde inalte este Hermes Business Campus, situat in zona de business Dimitrie Pompeiu, submarket in care rata de neocupare a scazut de la 11% in 2012 la 5% in prima jumatate a anului 2013”, a declarat Mihai Paduroiu, senior consultant office division The Advisers / Knight Frank.

Dezvoltatorul imobiliar Atenor Group detine un portofoliu diversificat de proiecte, totalizand aproximativ 500.000 mp si isi concentreaza activitatea in Belgia, Marele Ducat de Luxemburg si Ungaria. Desi detine un portofoliu impresionant in aceste tari, Hermes Business Campus este primul proiect al dezvoltatorului in Romania.