Prima faza a complexului de birouri The Office din Cluj-Napoca dezvoltat de fondul de investitii NEPI si omul de afaceri Ovidiu Sandor, a ajuns la un grad de ocupare de peste 80%, fata de 50% cat avea in urma cu sase luni, la data livrarii, scrie Mediafax.

Cladirea are o suprafata de 19.000 de metri patrati si a fost livrata in luna mai, data la care dezvoltatorii estimau ca vor inchiria complet imobilul pana la sfarsitul anului. Chiriasii cladirii sunt companii multinationale, cu precadere din sectorul IT/C, firme de engineering deja prezente in Cluj-Napoca, dar si sfera operatori de servicii, printre care Yonder, National Instruments, Bombardier, Yardi Systems, 3Pillar Global, Layershift Technologies, Deloitte, Blue Projects.

The Office a obtinut certificarea BREEAM Excellent, fiind prima cladire de birouri din afara Capitalei care obtine nivelul de certificare excelent. Complexul include o zona de servicii si de retail, in care isi desfasoara deja activitatea operatori precum operatorul de turism TUI, cafeneaua La Casa, agentia imobiliara Remax sau restaurantul Hugo. De asemenea, centrul de conferinte al complexului este functional incepand din aceasta vara.

Acesta este primul proiect de birouri dezvoltat de NEPI in Romania, proiectele de acest fel din portofoliul fondului, precum Lakeview, Floreasca Business Park din Bucuresti si City Business Center din Timisoara, fiind cumparate finalizate. Complexul The Office va fi finalizat in 2016 si va avea in total 54.000 metri patrati, in trei cladiri.

NEPI, cel mai activ investitor imobiliar din Romania in ultimii ani, este un fond de investitii avand ca si scop achizitia si/sau dezvoltarea de cladiri de birouri, centre comerciale si proprietati industriale, in principal in Romania, unde Grupul este activ inca de la infiintarea sa, in 2007. Fondul este listat pe piata principala a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange si la Bursa de Valori Bucuresti.

Ovidiu Sandor este un antreprenor din Timisoara, cunoscut la nivel national in special pentru dezvoltarea proiectului City Business Centre Timisoara, cel mai mare complex de birouri de clasa A din afara Bucurestiului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri