West Gate a prelungit contractul de inchiriere cu Alpha Bank pentru inca 8 ani pana in 2026

Parcul de birouri West Gate, detinut de compania Genesis Property, prelungeste contractul de inchiriere cu Alpha Bank pana la sfarsitul anului 2026. Alpha Bank si-a inceput activitatea in West Gate in anul 2008 si ocupa in prezent 7.700 metri patrati in parcul de birouri din vestul capitalei.

"Alpha Bank este un chirias foarte important al parcului de afaceri West Gate, ce a contribuit inca de la inceput la dezvoltarea acestui hub de business. Prelungirea contractului de inchiriere cu inca 8 ani, fata de termenul initial de 10 ani, reprezinta o validare a eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii unei institutii bancare de prestigiu", a declarat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

West Gate este este unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din Bucuresti, dezvoltat de compania Genesis Property, fiind amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei. Parcul este compus din cinci cladiri de birouri, cu o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Printre companiile care au sediul in West Gate se mai numara si Dacia Renault, Ericsson, Societe Generale European Business Services, Panasonic, Citi, Carestream Health, Medicover, Siemens si WNS.

Citeste si:
Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari: Birourile nu “se...
Liviu Tudor, unul dintre cei...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri