Genesis Property extinde cu inca 4.800 mp contractul de inchiriere cu Accenture in West Gate

Genesis Property, dezvoltator imobiliar controlat de omul de afaceri Liviu Tudor, extinde cu inca 4.800 mp contractul de inchiriere cu Accenture Services Romania, iar cu cei 4.800 mp de spatii de birouri contractati aditional, compania ocupa, in prezent, aproape in totalitate cladirea H1 din complexul West Gate.

Compania americana este prezenta de 12 ani in West Gate, iar birourile sale se intind pe o suprafata totala de aproximativ 17.000 mp. West Gate cuprinde un numar de cinci cladiri de clasa A, un campus privat studentesc - West Gate Studios si o unitate de cazare Studio One - Accommodation Suites.

Parcul de business din vestul Capitalei mai dispune de 15.000 mp spatii verzi exterioare si trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri). West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, si are o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri