Marile evenimente ale pietei de spatii de birouri din Capitala in 2017 au fost inaugurarea primelor faze ale proiectelor Timpuri Noi Square (care a deschis un nou pol de business in Capitala, Unirii-Timpuri Noi) si The Bridge (care da startul livrarilor de spatii de clasa A in zona Orhideea-Grozavesti-Politehnica). Pe de alta parte, in perioada 2018-2019, sunt asteptate mult mai multe livrari de cladiri noi de clasa superioara in toti cei cinci poli de spatii de birouri din Capitala, cu cea mai mare activitate in centru-vest si Expozitiei.

"In 2017, marile proiecte de birouri in constructie s-au concentrat in principalii poli de birouri din Bucuresti, numarul lor marindu-se, de la doi, la cinci poli de business. In paralel cu dezvoltarea zonelor din centru-nord si Victoriei - Aviatorilor, s-a consolidat polul din centru-vest, s-a deschis polul Unirii - Timpuri Noi si s-a anuntat un nou pol de birouri in zona Expozitiei - Piata Presei Libere. Cladirile de birouri de clasa A, cu numeroase facilitati, aflate in lucru in principalii poli de birouri din Bucuresti, vor livra o suprafata estimata de peste 600.000 mp odata cu 2018 si vor atrage marile companii din Romania, o parte dintre acestea - precum IBM, BCR, ING, Bitdefender, Amazon etc avand deja semnate contracte de pre-inchiriere", spune Alexandru Petrescu, managing partner la Esop Consulting l CORFAC International.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri