NOD a incheiat un acord cu CTP pentru o extindere de aproximativ 14.000 de metri patrati, suprafata situata intr-un depozit nou, cu termen de livrare in trimestrul al patrulea al acestui an. Iar acesta nu este singurul exemplu, dezvoltatorul de spatii logistice P3 anuntand, in septembrie 2017, reinoirea contractului de inchiriere cu cel mai mare retailer online din Romania, eMag, pentru 43.000 de metri patrati de spatiu de depozitare. De asemenea, eMag a inchiriat, in 2017, un spatiu aditional de 15.000 de metri patrati intr-o noua cladire, sporind spatiul total inchiriat din parcul P3 Bucharest la peste 100.000 de metri patrati.

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice din Romania si Europa Centrala si de Est – potrivit unei analize din luna februarie a companiei de consultanta imobiliara Colliers International, CTP are un portofoliu de 800.000 de metri patrati de spatii logistice si industriale, WDP – un portofoliu de 400.000 de metri patrati, iar P3 – 370.000 de metri patrati – si Network One Distribution (NOD), unul dintre cei mai mari jucatori din piata de distributie de produse IT&C din Romania, isi extind colaborarea in CTPark Bucharest West, ajungand la circa 44.000 de metri patrati de spatii logistice, inchiriati in doua cladiri.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont