CTP, unul dintre principalii dezvoltatori si administratori pe termen lung de parcuri industriale si logistice din Romania si Europa Centrala si de Est, a intrat in cel de-al doilea semestru (S2) al anului cu rezultate ce depasesc dsemnifiativaceeasi perioada din 2017, la nivelul suprafetelor construite si livrate catre clienti. Astfel, in prima jumatate din 2018 au fost terminate cladiri ce ocupa peste 130.000 de metri patrati in CTPark Bucharest West, CTPark Timisoara II si CTPark Pitesti.

De asemenea, CTP a incheiat acorduri pentru construirea a 140.000 de metri patrati de spatii industriale si logistice, iar aproape 60.000 de metri patrati reprezinta tranzactii in pregatire. In primul semestru (S1) din 2018, CTP a livrat cladiri care ocupa o suprafata inchiriabila de peste 130.000 de metri patrati de spatii logistice si industriale, dupa cum urmeaza:

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont