FAN Courier a inchiriat o suprafata de aproximativ 2.000 mp in parcul logistic CTPark Bucharest, intr-una dintre recent lansatele unitati de dimensiuni mici Premium Business Units, care se adreseaza antreprenorilor si companiilor si includ spatii de birouri, showroom si depozit, sub un singur acoperis.

CTPark Bucharest este situat in proximitatea Soselei de Centura a Capitalei, cu acces la Autostrada A1, si dispune de cantina, restaurant, servicii medicale si mentenanta 24/7. “Consideram ca intreprinderile mici, unitatile de productie, companiile care au nevoie de un spatiu relativ mic merita sa-si dezvolte activitatea in spatii curate, moderne, care sa le ofere costuri mici ale utilitatilor si posibilitatea de a atrage forta de munca de buna calitate", spune Andrei Koszti, director regional de vanzari CTP.

CTP este un dezvoltator si administrator full-service de proprietati comerciale, specializat in livrarea si managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internationale si locale, care fac investitii strategice noi sau isi extind operatiunile in Europa Centrala si de Est.

CTP detine CTPark Network, un sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrala, cu peste 5 milioane de metri patrati de spatii de clasa A, in sapte tari - Cehia, Slovacia, Ungaria, Serbia, Romania, Polonia, si mai nou Bulgaria. CTP detine si CTPark Brno, cel mai mare business park din CEE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri