Mindspace, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de coworking din Europa, a deschis prima sa locatie din Romania. Spatiul de coworking, cu un design creativ, se afla pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, in cladirea Tower 1 din Globalworth Campus. Cu o suprafata de 4.446 mp, distribuita pe doua etaje, Mindspace Business District poate gazdui peste 730 de membri - companii, start-up-uri, antreprenori si freelanceri.

"Prin parteneriatul cu Globalworth am identificat factori favorabili sectorului "office-as-a-service". Experienta pe care o propunem este definita de flexibilitate, inspiratie si servicii high-level, care sa le ajute sa creasca si sa inoveze, in timp ce se bucura de spatii de lucru care le permit sa atraga angajati de top”, a declarat Yotam Alroy, co-fondator si CEO Mindspace.

Mindspace a anuntat, de asemenea, planurile sale pentru urmatoarea locatie din Bucuresti: Mindspace Victoriei. Amplasat in Bucharest Tower Center, Mindspace Victoriei va fi inaugurat pe 1 aprilie si va oferi o suprafata totala de 1.950 mp, distribuita pe doua etaje. Compania va deschide si un al treilea spatiu de coworking in Bucuresti, Mindspace City Offices.

In cadrul Mindspace Business District exista un numar de peste 60 de spatii de birouri private disponibile cu acces 24/7, internet, suport IT, zone de print, sali de sedinte si spatii comune, bucatarii complet echipate, pranzuri sau cine saptamanale si evenimente special create pentru comunitatea Mindspace. Un abonament Mindspace este "global", ceea ce inseamna ca orice membru poate lucra din orice locatie Mindspace din lume, fara costuri suplimentare.

Retail jobs

Amenajare spatiilor de coworking Mindspace cuprinde elemente vintage iar decorul a fost creat in colaborare cu artisti locali. Mindspace are la nivel global peste 14.000 de membri si aproximativ 300 de companii, in 7 tari si 13 orase, de pe trei continente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri