Cushman & Wakefield Echinox tinteste un business din evaluari imobiliare de 5 mld. euro in acest an

Departamentul de evaluari al firmei de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox a evaluat in 2018 proprietati cu o valoare cumulata de 4 miliarde de euro, iar pentru acest an estimeaza o crestere a volumului evaluarilor de 25%, spre nivelul de 5 miliarde de euro.

"Piata imobiliara locala si-a continuat perioada pozitiva, cu o cerere solida pe toate segmentele, fapt ce s-a reflectat si in valoarea proprietatilor. Dupa un an 2018 cu un volum de activitate consistent, in care ne-am extins baza de clienti, cu o buna parte dintre proprietarii de centre comerciale, parcuri logistice si cladiri de birouri moderne, ne propunem pentru 2019 consolidarea pozitiei pe piata si cresterea in continuare a volumului de evaluari, spre nivelul de 5 miliarde de euro", spune Bogdan Sergentu (foto), head of valuation & consulting, Cushman & Wakefield Echinox.

ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge in 2019 la cea de-a 5-a editie. Participa GRATUIT la eveniment, pe 17 si 18 aprilie, de la ora 9.00. Inscrie-te aici.

Echipa de evaluari a Cushman & Wakefield Echinox este formata in prezent din opt membri cu o experienta medie de peste 15 ani in domeniu. Totodata, firma acopera sectorul evaluarilor la nivel national printr-o retea locala de 20 de colaboratori specializati in rapoarte pentru garantarea imprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor.

Portofoliul de proprietati analizate cuprinde centre comerciale moderne cu o suprafata inchiriabila cumulata de peste 1,5 milioane de metri patrati, reprezentand peste 40% din stocul de retail la nivel national.

Citeste si:
Stocul de birouri din Capitală ajunge doar pentru 40% din angajații...
Stocul de birouri din...

Cushman & Wakefield Echinox este afiliata brandului international Cushman & Wakefield in Romania si dispune de o echipa de peste 60 de angajati si colaboratori. Compania ofera servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor si chiriasilor pe toate segmentele pietei imobiliare, inclusiv pe piata rezidentiala.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Guvernul promite finanțarea chiriilor pentru retailerii din mall-uri
Setari Cookie-uri