NEPI Rockcastle va construi proiecte rezidentiale in 5 orase din Romania cu investitii de 83 de mil. euro

NEPI Rockcastle, unul dintre cei mai mari investitori, dezvoltatori si operatori de proprietati comerciale din Europa Centrala si de Est, anunta extinderea investitiilor din Romania si restul tarilor din regiune cu proiecte rezidentiale care vor fi dezvoltate in jurul mall-urilor din orase precum Brasov, Bucuresti (in apropierea Mega Mall si Vulcan), Ramnicu Valcea, Satu Mare, Timisoara.

Dezvoltarile aferente pietei din Romania au un buget initial de investitii de 83 de milioane de euro si sunt in prezent in faza de proiectare si autorizare, urmand sa fie realizate intr-un interval de la doi pana la patru ani.

"Ca parte a strategiei de dezvoltare pe termen mediu si lung, noua directie de investitii completeaza proiectele de proprietati cu utilizare mixta care ofera sinergii cu centrele comerciale. Mall-urile din portofoliul NEPI Rockcastle sunt localizate in centre premium, in sanul unor comunitati active care sunt atente la calitatea serviciilor si a experientelor disponibile in zonele unde aleg sa locuiasca", arata NEPI Rockcastle.

Astfel, "dezvoltarea unor proiecte rezidentiale in jurul mall-urilor este un pas firesc in contextul evolutiei pietei de real-estate" a declarat Andrei Radu, Development Director NEPI Rockcastle.

Proiectele vor fi dezvoltate in etape de pana la patru ani, in functie de calendarul de autorizare. Alaturi de planul de extindere si noi achizitii, ele vor contribui la consolidarea pozitiei NEPI Rockcastle ca principalul dezvoltator din cea mai dinamica regiune economica a Europei.

Citeste si:
CCIR: Declarația NEPI despre terenul Romexpo aduce prejudicii...
CCIR: Declarația NEPI despre...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri