Element Industrial anunta un nou chirias pentru faza a doua a proiectului Eli Park 1 din zona Buftea: Dentotal, jucator in piata de distributie de produse si echipamente destinate cabinetelor si laboratoarelor stomatologice din Romania, a inchiriat 2.300 mp.

"In cadrul ELI PARK 1 livram la inceputul anului 2020 o noua hala de 12.000 mp unde va functiona centrul de distributie Dentotal. Autorizatia de construire pentru noua hala a fost obtinuta in aceasta toamna, iar lucrarile sunt in grafic, depozitul urmand sa fie livrat in februarie 2020", spune Muler Onofrei, CEO & co-founder Element Industrial.

Noua hala de 12.000 mp este pre-inchirata in proportie de 60%, aici urmand sa functioneze si un depozit de 5.000 mp al producatorului de panificatie Paste Baneasa. Eli Park 1 este un parc logistic cu o suprafata inchiriabila de 50.000 mp.

Prima faza de 20.000 mp a fost livrata in august 201,9 chiriasul fiind producatorul de electrocasnice Arctic. Faza a doua consta in doua hale de 12.000, respectiv 18.000 mp, ce urmeaza sa fie livrate in februarie si aprilie 2020.

Proiectul logistic este deservit de cateva linii de transport in comun si este localizat la o distanta de 4 km de centura Bucuresti, cu acces direct la un drum national cu patru benzi, DN 7.

Citeste si:
CFR executa lucrari pentru cresterea vitezei intre Buftea si Peris
CFR anunta lucrari in regie...

Eli Park 1 este dezvoltat in parteneriat de Element Industrial si grupul Dedeman in zona Chitila-Buftea ce se prefigureaza drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Summer Well 2020 anunta noi artisti
Setari Cookie-uri