Skanska a inchiriat catre Societe Generale European Business Services o suprafata de 10.500 de metri patrati de spatii de birouri si 57 de locuri de parcare in a treia cladire a proiectului Campus 6 din Bucuresti. Recent, aproape 2.000 de angajati ai ING Bank s-au mutat in noul sediu central al bancii, in centrul Expo Business Park, aflat in zona Bulevardului Expozitiei din Capitala, cu o suprafata de 18.000 de metri patrati.

Campus 6.3, unde Societe Generale EBS va incepe mutarea partiala a echipei in Q4 din 2020, va fi certificat LEED Gold si WELL. Cu acest nou chirias, cladirea ajunge la un grad de ocupare de 91%. Amplasat in zona de Centru-Vest a capitalei, langa Universitatea Politehnica, complexul Campus 6 va cuprinde patru cladiri cu o suprafata inchiriabila totala de aproximativ 81.000 de metri patrati.

Skanska este o companie de origine suedeza si se numara printre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Europa. Aici, compania isi desfasoara operatiunile in constructii si inginerie civila in Polonia, Cehia, Slovacia si Marea Britanie. Skanska dezvolta proprietati comerciale pe anumite piete locale din Polonia, Cehia, Romania si Ungaria si proiecte rezidentiale in Praga si Varsovia.

Skanska ofera, de asemenea, servicii in parteneriate de tip public-privat. In 2016, Skanska a avut vanzari de 36 de miliarde SEK si aproximativ 16.500 de angajati in operatiunile sale europene.

Citeste si:
Societe Generale sustine un nou start-up Romanesc - Hire Up
Societe Generale European...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Skanska si Topolinski au batut palma pentru un teren in Bucurestii Noi
Setari Cookie-uri