Potrivit Skanska, Campus 6.1 este certifiata LEED Gold si integreaza solutii sustenabile pentru minimizarea amprentei asupra mediului care totodata vor reduce semnificativ costurile de operare. Dezvoltatorul a implemtnat si utilizarea unor tehnologii cu scopul de a creste nivelul de wellbeing al utilizatorilor cladirilor.

De asemenea, Campus 6 dispune si de sisteme de masurare si monitorizare a factorilor ambianti. Receptia virtuala a complexului, parte din aplicatia integrata a Campus 6, va furniza informatii despre cladire si facilitatile oferite, cat si servicii precum car sharing si bike sharing.

"Campus 6.1 este o solutie pe care o aducem pe piata de spatii de birouri ca raspuns la nevoile generatiei lor. Livrarea primei faze a proiectului face parte din strategia de dezvoltare sustenabila pe care o avem pentru zona de Centru-Vest a Bucurestiului si se va continua prin constructia celor trei cladiri care vor intregi complexul", declara Aurelia Luca, Managing Director Skanska Property Romania.

Campus 6

JLL Romania: Cu proiectele de...
Citeste si: JLL: Balanta s-ar putea inclina spre o piata a chiriasilor, pe birouri

Proiectul cuprinde gradini urbane dotate cu prize si Wi-Fi, precum si spatii exterioare proiectate special pentru intruniri de business si sociale, restaurante si cafenele cu terase. Angajatii si partenerii companiilor care au birourile in cladire se vor putea intalni, lucra si relaxa aici.

Campus 6

CA Immo a cumparat recent cladirea Campus 6.1 pentru 53 de milioane de euro. Campus 6 va fi construit in patru etape, iar la final va avea o suprafata inchiriabila totala de 81.000 mp.

CA Immo cumpara cladirea de...
Citeste si: CA Immo cumpara cladirea de birouri Campus 6.1 de la Skanska