Skanska, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de spatii de birouri din Romania, a inaugurat Campus 6.1, prima cladire de spatii de birouri din cadrul Campus 6, proiect care marcheaza extinderea Skanska Romania in zona de Centru-Vest a Capitalei. CA Immo a cumparat recent cladirea Campus 6.1 pentru 53 de milioane de euro.

Potrivit Skanska, Campus 6.1 este certifiata LEED Gold si integreaza solutii sustenabile pentru minimizarea amprentei asupra mediului care totodata vor reduce semnificativ costurile de operare. Dezvoltatorul a implemtnat si utilizarea unor tehnologii cu scopul de a creste nivelul de wellbeing al utilizatorilor cladirilor.

De asemenea, Campus 6 dispune si de sisteme de masurare si monitorizare a factorilor ambianti. Receptia virtuala a complexului, parte din aplicatia integrata a Campus 6, va furniza informatii despre cladire si facilitatile oferite, cat si servicii precum car sharing si bike sharing.

"Campus 6.1 este o solutie pe care o aducem pe piata de spatii de birouri ca raspuns la nevoile generatiei lor. Livrarea primei faze a proiectului face parte din strategia de dezvoltare sustenabila pe care o avem pentru zona de Centru-Vest a Bucurestiului si se va continua prin constructia celor trei cladiri care vor intregi complexul", declara Aurelia Luca, Managing Director Skanska Property Romania.

Campus 6

Proiectul cuprinde gradini urbane dotate cu prize si Wi-Fi, precum si spatii exterioare proiectate special pentru intruniri de business si sociale, restaurante si cafenele cu terase. Angajatii si partenerii companiilor care au birourile in cladire se vor putea intalni, lucra si relaxa aici.

Campus 6

CA Immo a cumparat recent cladirea Campus 6.1 pentru 53 de milioane de euro. Campus 6 va fi construit in patru etape, iar la final va avea o suprafata inchiriabila totala de 81.000 mp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri