Clubul si terasa Piranha din Regie se vor inchide pe 9 februarie, dupa ce proprietarul, Catalin Coman, a vandut restaurantul. In locul clubului deschis in anii ’90 se va inalta o cladire de locuinte, similara celor din zona. Piranha este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate localuri din zona Regie, fiind o oaza de verdeata in care traiesc inclusiv pasari, animale si pesti.

Piranha este descris pe site ca fiind “cea mai mare si verde terasa din Bucuresti, care are posibilitatea de a gazdui peste 800 de persoane. Cele peste 150 de mese sunt inconjurate de copaci de tot felul, iarba si flori. Si, bineinteles, ca nu degeaba i se spune Piranha – in ochiul de apa sunt “cazati”, printre nuferi, furiosii de apa dulce. Pe malul unde ne instalam comod se uita lung la noi o gasca pestrita, papagali, iguane, porumbei, caini Amstaff si pisici”.



Contactat de wall-street.ro, proprietarul Piranha nu a dorit sa ofere amanunte despre tranzactie, preferand sa pastreze discretia.

Potrivit unor surse din piata, cumparatorul terenului ar fi compania Exigent Development, controlata de Petre Niculae, unul dintre cei mai activi dezvoltatori din Sectorul 6 al Capitalei, pe terenuri situate intre Plaza Romania si AFI Cotroceni. Printre proiectele sale se numara inclusiv 21th Residence si Exigent Plaza Residence.

In prezent, intre proprietarul Piranha si cumparator este semnat un antecontract de vanzare cumparare, pentru terenul de peste 2.000 mp, reiese din informatiile prezentate in extrasul de Carte Funciara, blocata pana pe data de 14.02.2019 in urma unei cereri de intabulare sau inscriere provizorie.

Constructia urmeaza sa inceapa anul acesta, conform surselor.

Compania care detine Club Piranha, Power SRL, a inregistrat in 2018 afaceri de 2,16 milioane de lei, in scadere cu 4,6% fata de anul precedent, conform datelor sintetizate de Confidas.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri