Un dezvoltator din Cluj-Napoca ridică 96 de apartamente în nordul Capitalei

Tellus Invest, dezvoltatorul ansamblurilor Grand Park Residence, Bonjour Residence și Junior Residence, toate în Cluj-Napoca, se extinde în Capitală cu un proiect rezidențial in zona Iancu Nicolae, ce însumează 96 de apartamente și spații comerciale, împreună cu 176 de locuri de parcare.

Investiția totală în acest ansamblu se ridică la peste 15 milioane de euro, proiectul urmând să fie finalizat în toamna acestui an. Acesta se va numi Grand Park Pipera și va dispune de piscină, spa și sală de fitness amenajată pentru locatarii complexului sau parcări dotate cu infrastructură pentru incarcare autoturisme electrice și hibrid în parcarea subterană.

"De mulți ani ne dorim să ne extindem în București. Zona Iancu Nicolae din Pipera ne-a atras pentru că este verde și aerisită și din acest punct de vedere se aseamănă mult cu Cluj-Napoca. Ne uităm pentru noi oportunități de dezvoltare, pentru că Bucureștiul are un potențial imens pe termen lung indiferent de fluctuațiile pe termen scurt ale pieței", a declarat Ani Căpușan, CEO Tellus Invest.

Vânzările încep în luna iulie a acestui an, fiind realizate în colaborare cu compania de consultanță imobiliară, The Concept. Tellus Invest a dezvoltat in Cluj-Napoca până acum peste 3.000 de apartamente.

Citeste si:
Vrei să îți cumperi o casă? Ce costuri adiacente te pândesc
Vrei să îți cumperi o...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Expat: Pandemia a impus în mediul de business o nouă eră, forțată
Setari Cookie-uri