Tellus Invest, dezvoltatorul ansamblurilor Grand Park Residence, Bonjour Residence și Junior Residence, toate în Cluj-Napoca, se extinde în Capitală cu un proiect rezidențial in zona Iancu Nicolae, ce însumează 96 de apartamente și spații comerciale, împreună cu 176 de locuri de parcare.

Investiția totală în acest ansamblu se ridică la peste 15 milioane de euro, proiectul urmând să fie finalizat în toamna acestui an. Acesta se va numi Grand Park Pipera și va dispune de piscină, spa și sală de fitness amenajată pentru locatarii complexului sau parcări dotate cu infrastructură pentru incarcare autoturisme electrice și hibrid în parcarea subterană.

"De mulți ani ne dorim să ne extindem în București. Zona Iancu Nicolae din Pipera ne-a atras pentru că este verde și aerisită și din acest punct de vedere se aseamănă mult cu Cluj-Napoca. Ne uităm pentru noi oportunități de dezvoltare, pentru că Bucureștiul are un potențial imens pe termen lung indiferent de fluctuațiile pe termen scurt ale pieței", a declarat Ani Căpușan, CEO Tellus Invest.

Vânzările încep în luna iulie a acestui an, fiind realizate în colaborare cu compania de consultanță imobiliară, The Concept. Tellus Invest a dezvoltat in Cluj-Napoca până acum peste 3.000 de apartamente.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri