Speedwell a obținut autorizația de construire pentru The Ivy, ansamblul rezidențial localizat în Băneasa, București. De la lansarea vânzărilor, în luna februarie a acestui an, 45% din stocul disponibil a fost vândut.

Localizat în nordul Bucureștiului, pe Strada Jandarmeriei, în apropierea pădurii Băneasa, proiectul The Ivy oferă un total de 800 de unități, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 și 4 camere, amplasate în 10 clădiri cu un regim de înălțime de P + 6, construite pe un teren de 5 hectare. Lucrările de construcție vor demara cu Faza 1, aceasta incluzând 228 de apartamente, așa cum este prevăzut în autorizația obținută.

Speedwell colaborează cu divizia de rezidențial a companiei de consultanță imobiliară Knight Frank România pentru vânzarea apartamentelor din ansamblu, care a fost proiectat pentru a obține certificarea BREEAM Excellent.

The Ivy este al doilea proiect Speedwell care a obținut recent autorizația de construire în aceeași zonă, primul fiind clădirea de birouri MIRO. De altfel, Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de cele două proiecte din nordul capitalei, menționate mai sus.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri