Speedwell dezvoltă 800 de apartamente, în al doilea proiect imobiliar din nordul Capitalei

Speedwell a obținut autorizația de construire pentru The Ivy, ansamblul rezidențial localizat în Băneasa, București. De la lansarea vânzărilor, în luna februarie a acestui an, 45% din stocul disponibil a fost vândut.

Localizat în nordul Bucureștiului, pe Strada Jandarmeriei, în apropierea pădurii Băneasa, proiectul The Ivy oferă un total de 800 de unități, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 și 4 camere, amplasate în 10 clădiri cu un regim de înălțime de P + 6, construite pe un teren de 5 hectare. Lucrările de construcție vor demara cu Faza 1, aceasta incluzând 228 de apartamente, așa cum este prevăzut în autorizația obținută.

Speedwell colaborează cu divizia de rezidențial a companiei de consultanță imobiliară Knight Frank România pentru vânzarea apartamentelor din ansamblu, care a fost proiectat pentru a obține certificarea BREEAM Excellent.

The Ivy este al doilea proiect Speedwell care a obținut recent autorizația de construire în aceeași zonă, primul fiind clădirea de birouri MIRO. De altfel, Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de cele două proiecte din nordul capitalei, menționate mai sus.

Citeste si:
Speedwell alege Bog'Art drept antreprenor general pentru MIRO
Speedwell alege Bog'Art drept...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri