Antreprenorii Liviu și Eugen Lepădatu, în parteneriat cu SIF Moldova, au vândut deja 25% din cele 398 de apartamente construite în faza a doua a proiectului imobiliar Atria Urban Resort, dezvoltat în vecinătatea lacului Străulești si estimat la peste 100 de milioane de euro, în total.

Situat în nord-vestul Capitalei, complexul Atria Urban Resort este planificat să fie dezvoltat în patru etape, până la finalul anului 2023. Proiectul rezidențial numără în prezent 558 de apartamente dintre care primele 160 au fost finalizate și vândute în proporție de 95%, până la mijlocul acestui an.

Potrivit dezvoltatorilor, construcțiile destinate locuirii vor reprezenta doar 25% din cele 9 ha suprafața totală a proiectului, restul de 75% reprezentând spațiu liber cu elemente peisagistice complexe.

"Complexului de 12 milioane de euro reprezentând faza intai a proiectului i se adaugă 31 de milioane de euro reprezentând valoarea construcției și amenajării celor 398 de apartamente și spațiului verde aferent din faza a doua a proiectului. Prețul mediu pentru cea de-a doua fază este de 1.150 euro/ mp util", a declarat Liria Themo, reprezentant Atria Urban Resort.

Peste 75% dintre apartamentele incluse în faza a doua a proiectului vor avea 2 și 3 camere, 17% vor reprezenta garsoniere și garsoniere duble iar diferența, apartamente cu 4 camere. Prețul unei garsoniere începe de la 50.000 de euro în timp ce prețul unui apartament cu 4 camere poate începe de la 107.000 euro.

Pentru faza a treia de dezvoltare a complexului, intrat deja în proiectare, costurile sunt estimate de antreprenori la 24 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri