Furnizorul de servicii de îngrijire pentru seniori Valea Izvoarelor Senior Living investește 6 milioane de euro în Cluj Senior Village, primul complex rezidențial din România destinat persoanelor de peste 55 de ani.

Complexul va fi inaugurat anul viitor si va oferi spre vânzare 64 de apartamente, cu prețuri cuprinse între 41.000 euro și 94.000 de euro, se arată într-un comunicat remis redacției. Complexul se află în comuna Apahida, la 10 km de Cluj și la 8 km de Aeroportul Avram Iancu. Acesta se întinde pe un teren privat de 11.000 mp, amenajat sub formă de parc.

Complexul este accesibil numai seniorilor proprietari care formează comunitatea Cluj Senior Village.

Proiectul va include 64 de apartamente cu suprafețe cuprinse între 27 și 57 mp: 50 de apartamente de tip Studio de 27 de mp (o cameră, chicinetă, hol, baie), 10 apartamente tip Condo de 34 mp (două camere cu chicinetă, hol, baie) și 4 apartamente tip Grand Condo de 57 mp (două camere cu chicinetă, hol, baie). Apartamentul achiziționat poate fi revândut sau închiriat oricând.

Retail jobs

În complex vor locui aproximativ 100 de persoane de peste 55 de ani. Acestea vor avea acces gratuit la spații comune precum: cofetărie, sală de mese, bibliotecă, salon, atelier de pictură, cabinet de kinetoterapie și masaj, parc.

La cerere, seniorii proprietari pot beneficia de servicii de menaj, asistență și îngrijire, precum: pregătirea mesei, măsurarea parametrilor vitali de către un asistent medical calificat, procurarea și administrarea medicamentelor, supraveghere de stare, asistență la activitățile zilnice, transport și însoțire la destinații externe, tuns, coafor, manichiură etc.

Serviciile de asistență și îngrijire sunt furnizate de Valea Izvoarelor Senior Living.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri